Vind een

Business Travel Agent

De steden van Zwitserland

Zwitserland is bekend om zijn Alpen, maar er zijn ook hele mooie steden te bewonderen

Stuk voor stuk pareltjes: Bern, hoofdstad; Zürich, hip en trendy; Basel, historische binnenstad; Luzern, ook wel klein Zwitserland genoemd; Genève, internationale bestemming.

Zürich en Genève hebben internationale vliegvelden. Afstanden in Zwitserland zijn kort. De andere bestemming goed bereikbaar. In iets meer dan een uur per openbaar vervoer bereikt u Bern, Basel of Luzern vanaf Zürich luchthaven. 

Bern

Bern

Een van de geheimen van Bern is de ontspannen atmosfeer: dat kan aan de legendarische charme van de Zwitserse hoofdstad liggen, aan het samenspel van visionaire architectuur en de wereldberoemde binnenstad of aan de overzichtelijke afmetingen van deze plaats.

In elk geval biedt Bern een ideaal decor voor haast elke gelegenheid – ook dankzij gelegenheden als de historische Kornhauskeller, het moderne congrescentrum of de architectonische parel van Daniel Libeskind «Westside».

Zurich

Zürich

Een briesje vanaf het meer, een alpenpanorama en de smaak van de beste leefbaarheid ter wereld vormen het Zwitserse culturele en economische centrum Zürich.

Dankzij de internationale luchthaven zijn meer dan 150 bestemmingen wereldwijd direct met Zürich verbonden.

Zekerheid, netheid en de unieke dichtheid op het gebied van cultuur, shopping en nachtleven zijn kenmerkend voor Zürich: als onthaalregio voor meetings, congressen en seminars.

Basel

Basel

Van klein individueel congreshotel tot en met het congrescentrum: de meetingplanner kan over het gehele arsenaal beschikken.

Tevens zijn de organisatoren geënthousiasmeerd door de korte wegen in de stad en kiezen voor het bijprogramma voor de romantische binnenstad, de Rijn evenals de aangrenzende Elzas en het nabijgelegen Zwarte Woud.

Bazel behoort, dankzij zijn eersteklas aansluiting op het verkeersnet en professionele infrastructuur tot de belangrijkste congressteden van Europa.

Luzern

Luzern

Vergader, waar anderen festivals vieren: midden in Zwitserland, in de wereldberoemde stad Luzern. De metropool aan het Vierwoudstrekenmeer is goed bereikbaar. En ongekend goed, als het erom gaat een evenement professioneel te begeleiden en er een perfect event van te maken.

De infrastructuur en het hotelaanbod laten niets te wensen over, terwijl het bijprogramma al je wensen inwilligt: dankzij een fenomenale cultuur, veel winkel mogelijkheden en attractieve bezienswaardigheden.

Geneve

Genève

Als zetel van vermaarde internationale organisaties als de VN, IKRK, WHO of het CERN biedt Genève professionele opties voor alle congres- of incentivevormen.

Het grootste culturele aanbod en de beroemde gastronomie van de stad zorgen tijdens het bijprogramma altijd voor kwaliteit.

Ook de internationale luchthaven evenals de voortreffelijke ligging op de grote verkeersassen van het Westen pleiten voor de elegante wereldstad aan het schilderachtige Meer van Genève.

Switzerland

@Copyright Zwitserland Toerisme.

LvD 25-07-2019