Wordt Griekenland uw volgende bestemming?

Een topbestemming voor MICE, congressen en seminars

Heeft u als doelstelling om uw werknemers te belonen, een nieuw product te lanceren of een bedrijfsevenement te organiseren? Overweegt u dan Griekenland als de bestemming voor uw volgende incentive-reis.

Griekenland is een unieke bestemming waar oude wonderen een moderne architectuur ontmoeten. Een land met een rijke geschiedenis van meer dan 3000 jaar, belooft u een unieke mix van cultuur, gastronomie,  adembenemende landschappen met de unieke Griekse gastvrijheid.

Mazi Travel Griekenland zakenreizen

Waarom Griekenland als uw volgende bestemming?

  • Een topbestemming voor MICE, congressen en seminars
  • Een land met een rijke geschiedenis van meer dan 3000 jaar
  • Adembenemende landschappen die de mogelijkheid bieden om zaken te combineren met plezier
  • Een unieke mix van cultuur, gastronomie en gastvrijheid
  • Een verscheidenheid aan beroemde eilanden wereldwijd
  • Mediterraan klimaat - milde winters
  • Musea en unieke archeologische vindplaatsen
  • Diensten en faciliteiten van hoge kwaliteit

De volgende bestemming voor uw incentive?

Begrip

Zakenreizen vereisen een diepgaand begrip van de doelstellingen van de klant, volledige kennis van de bestemming, creatief denken, een strakke planning en een foutloze uitvoering.

Een van de grootste Event Management-bedrijven in Griekenland

MAZI Travel & Events is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de succesvolle organisatie van uw meetings, events, congressen en onvergetelijke incentivereizen in Griekenland. Op basis van uw wensen maken wij een programma volledig op maat.

U profiteert van de uitgebreide kennis van locaties en lokale omstandigheden waardoor u altijd verrast zult zijn door volledig op maat gemaakte, creatieve programma's, weg van de gebaande paden. U kunt rekenen op een 24/7 service op locatie en persoonlijke aandacht voor elke deelnemer.

Een topbestemming voor MICE, congressen en seminars

Een zakenreis georganiseerd door uw persoonlijke reisadviseur in samenwerking met MAZI Travel & Events betekent een ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden!

Mazi Travel

YourTravel Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business Travel Agent op.