Tamara Bolscher

Business Travel Agent
Reggestraat 132
7468 ER Enter
Tel : 06-30135000
tamara.bolscher@yourtravel.nl

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Welkom,

Als het gaat om een zakenreis wilt u graag zo flexibel mogelijk zijn. Ad hoc een reis boeken of wijzigen, direct hulp wanneer uw vlucht wordt geannuleerd of een accommodatie zo dicht mogelijk bij uw afspraak zijn zaken die voor u belangrijk zijn. Daarnaast wilt u zich niet druk hoeven maken over hoeveel bagage u mag meenemen, welke verzekeringen u moet afsluiten en hoe u op uw bestemming van A naar B komt. Kortom, u wilt graag zonder gedoe op zakenreis.

Graag stel ik mij voor:  ik ben Tamara Bolscher, uw persoonlijke zakelijke reisadviseur. Ik organiseer uw zakelijke reis tot in de puntjes. Heeft u een afspraak in een uithoek van China ? Geen probleem ik zorg ervoor dat uw reis soepel en comfortabel verloopt. Verzekeringen, accommodatie, huurauto, transfers en visa regel ik voor u op de achtergrond. Zo houdt u alle tijd over om u volledig te richten op uw afspraak.

Scherpe (all-in) tarieven
Dankzij een onafhankelijke inkoop kan ik u wereldwijd de beste vlucht- en hoteltarieven bieden.
Extra service vind ik vanzelfsprekend. Zo hoeft u niet extra te betalen voor online inchecken, het maken van een stoelreservering in het vliegtuig of het regelen van extra bagage.

Ervaar het gemak van een persoonlijke consultant: 

  • Altijd één aanspreekpunt

  • Persoonlijke aandacht

  • Snelle service: 24/7 voor u bereikbaar

Bespaar uzelf tijd, moeite en geld. Laat mij weten wat uw bestemming is en ik regel de rest. Bel of mail mij vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Waar gaat uw volgende reis naar toe ? 

Hartelijke groet, 

Tamara Bolscher

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten