Ilse van Lier

Business Travel Agent
Magnolialaan 7
3852 JA Ermelo
Tel : 06-23223431
ilse.vanlier@yourtravel.nl

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Aangenaam! 

U doet zaken waar u goed in bent en u laat de organisatie van uw zakenreizen over aan de specialist.

Ik ben Ilse van Lier, kantoorhoudend in Ermelo en een ontzorger pur sang als het gaat om het  adviseren en organiseren van uw zakenreizen. Ik ben een energieke en creatieve Business Travel Agent met al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van (complexe) zakenreizen naar wereldwijde bestemmingen. Mijn passie ligt in het regelen van A tot Z van uw reis tot het persoonlijk adviseren en meedenken om uw zakenreis zo comfortabel mogelijk te maken.

Professioneel

YourTravel Business heeft een uitstekende samenwerking met wereldwijde gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en toeleveranciers. Tevens zijn wij aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds; daardoor is de financiële zekerheid van uw reis altijd gewaarborgd.

Gemak

Ik leer uw organisatie kennen, ben daardoor op de hoogte van het reisbeleid en de persoonlijke voorkeuren. Dat werkt aangenaam. Maak hierdoor efficiënt gebruik van mijn fullservice dienstverlening.

  • * Deskundig en persoonlijk advies via e-mail, telefoon of op afspraak;
  • * Flexibel: 7 dagen per week, ook ‘s avonds bereikbaar.

Uw Personal Assistant in Travel Management

U wilt ook eens een klantenevent organiseren, een (sport)evenement bezoeken, of een bedrijfsweekend plannen?

Van ticketing, tot accommodatie, tot toegangskaarten, tot spraakmakende (originele) activiteiten, tot vervoer ter plaatse; het is allemaal mogelijk. Ook de eventueel daarbij behorende visa uiteraard. Maakt u het plaatje maar compleet!

Contact

Graag kom ik met u in contact om te onderzoeken wat ik voor uw zakenreizen kan betekenen. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer: 06 23 22 34 31 of per mail: ilse.vanlier@yourtravel.nl

Op de hoogte blijven van actueel reisnieuws en aanbiedingen? Meld u aan op mijn Facebook pagina.

Ilse van Lier
Business Travel Agent

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten